OVAKVA PONUDA SE NE ODBIJA: ŠTA je Perez HTEO da PONUDI Ronaldu!?

„To je bila najskuplja prodaja ove godine i verujemo da je najbolja stvar to što je na kraju postignut dogovor i što su se sve strane složile“, rekao je gazda Kraljevskog kluba

Predsednik Real Madrida Florentino Perez izjavio je da su odlasci Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda bili lične odluke dvojice velikih zvezda i veruje da je najbolje to što je na kraju postignut.

Prema načinu na koji je o konkretnim situacijama govorio Perez može se naslutiti da sam rastanak sa sobom nije nosio previše nezadovoljstva.
„Ronaldov odlazak je stvar lične odluke. Nismo imali mnogo ponuda, niko nije ponudio više od 100.000.000 evra. To je bila najskuplja prodaja ove godine i verujemo da je najbolja stvar to što je na kraju postignut dogovor i što su se sve strane složile. Zahvaljujemo mu na svemu što je uradio za ovaj dres. On je najbolji igrač Real Madrida posle Di Stefana, ovo će uvek biti njegov dom“, izjavio je Florentino Perez.

Kristijano Ronaldo je proveo devet sezona u Real Madridu, odigrao 438 utakmica i postigao 450 golova, osvojivši dve šampionske titule, dva Kupa španije i četiri trofeja Lige šampiona.

Portugalac je ovog leta iznenada prešao u Juventus, za transfer koji je prema zvaničnim informacijama iznosio 117.000.000 evra.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!