PONOVO: Boaći na METI Premijerligaša!?

A tek se vratio u Zvezdu.

Ričmond Boaći je po povratku u Crvenu zvezdu nastavio tamo gde je stao prošle zime. Tada se oprostio golom protiv Partizana u Humskoj (1:1), a ovoga puta je na istom mestu ponovo doneo bod Zvezdi posle okončane kratke epizode u kineskom Đangsuu.

Podsetimo, Boaći je tamo proveo samo šest meseci, Zvezda je na njegovom transferu najpre zaradila 5.5 miliona evra, a onda ga ovog leta vratila za 2.5 miliona, kako je nedavno otkrio generalni direktor Zvezdan Terzić.

Ali, izgleda da bi i taj period u Kini mogao da mu pomogne da možda ipak ostvari san o kom se prošle godine mnogo govorilo – da zaigra u Premijer ligi.

On je tada, navodno, skrenuo pažnju engleskog Sautemptona, protiv kojeg je Đangsu odigrao prijateljsku utakmicu, a Boaći je bio jedan od strelaca.

S tim u vezi, portal “Ghanasoccernet“ danas prenosi da su predstavnici Sautemptona baš zbog Zvezdinog napadača prisustvovali 158. večitom derbiju u Beogradu, a Boaći im se ponovo predstavio golom, iako se oko tog gola vode žestoke polemike u Srbiji.

Osim Sautemptona, svoje predstavnike su na srpski derbi poslali i brojni drugi evropski klubovi – Galatasaraj, Dortmund, Đenova, SPAL, Peskara, Fiorentina, Viljareal, Real Valjadolid, Hetafe, Las Palmas i Lil. Za sada nije poznato ko je njima bio u fokusu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!