TEK ŠTO JE DOŠAO: Boaći ODLAZI iz Zvezde!?

Napadač iz Gane u 158. večitom derbiju bio na radaru turskog giganta

Boaći se vratio na stadion Rajko Mitić i potpisao ugovor na dve i po godine sa Crvenom zvezdom, ali to ne znači da napadač iz Gane više nije na radaru stranih klubova. Kako pišu turski mediji, na stadionu Partizana tamnoputog golgetera pratili su skauti Galatasaraja.

Turski velikan navodno u zimskom prelaznom roku namerava da dovede napadača, a Boaći je jedan od igrača koji se nalaze na njihovom radaru. Takođe, napominje se i da su se u Humskoj, kao u ostalom i na svakom derbiju, nalazili i „izviđači“ Sautemptona, Borusije iz Dortmunda, Đenove, SPAL-a, Peskare, Fjorentine, Viljareala, Hetafea, Las Palmasa i Lila.

Boaći (25) u Crvenu zvezdu se vratio iz Kine posle samo šest meseci, a crveno-beli su Đengsuu platili obeštećenje od 2.500.000 evra. Kinezi su u februaru ove godine srpskom šampionu platili 5.500.000 evra za najboljeg strelca tima.

Reprezentativac Gane se vratio u golgetersku formu. Postigao je tri gola na isto toliko utakmica, a isto toliko pogodaka dao je na 15 mečeva u kineskom šampionatu. Na 158. večitom derbiju je napravio veliku grešku kod vodećeg gola Partizana i u ofanzivi bio gotovo neprimetan do 73. minuta, ali je onda uspeo da se izdigne iznad svojih čuvara i postigne diskutabilan izjednačujući pogodak za svoj tim.

CRNO NA BELO: Uprava Partizana NEMA dilemu, IMA POTVRDU stručnjaka!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!