SIMEONE OŠTAR: Zbog čega bi belgijski čuvar mreže bio na KLUPI i ko je po njegovom mišljenju zaslužio titulu NAJBOLJEG igrača?!

Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

 

Trener Atletika iz Madrida Dijego Simeone istakao je danas da bi Tibo Kurtoa bio na klupi u ovom trenutku ukoliko bi ga imao u svom timu jer smatra da je Jan Oblak bolji golman.
„Oblak se nalazi među top tri golmana trenutno tako da je jasno zašto bi Tibo bio na klupi. Izostanak Jana sa spiska za nagradu najboljeg golmana mi nije logična, nadam se da ćemo produžiti uspešnu saradnju sa njim“, izjavio je trener „Jorgandžija“.
Simeone je takođe prokomentarisao izostanak Antoana Grizmana iz užeg spiska igrača koji konkurišu za najboljeg igrača u okviru FIFA.
„Nema objašnjenja! Antoan je osvojio Svetsko prvenstvo, Super kup i Ligu Evrope, takođe je bio i najbolji igrač u finalu protiv Hrvatske. U prošloj godini je bio najbolji, bez premca. Ovaj izostanak iz konkurencije za nagrade je svakako razočaravajući“, izjavio je Argentinac.
Atletiko nastavlja sezonu posle reprezentativne pauze duelom protiv Eibara u subotu.
Pokušaće da se vrate na pobednički kolosek posle poraza od Selte (0:2) u prethodnom kolu Primere.
http://maxsport.today/2018/09/kosarkasi-partizana-slavili-sledeci-mec-mozda-i-najznacajniji-na-ovoj-turneji/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>