ŠOKANTAN ODGOVOR SRBIMA: ZBOG OVOGA je Kolarov LIDER!?

To da se navijači slabo razumeju u fudbal je poznato. Bio je meta uvreda, zaboravilo se lako da je prošle godine bio ubedljivo najbolji igrač Rimljana i vođa tima. Juče je postigao gol, ušao u istoriju rimskog derbija, ali prava istina se otkrila nakon meča…

Aleksandar Kolarov obično kaže da nikome ne treba da se dokazuje, i da zna koliko vredi.

Ipak, bolele su ga kritike navijača, zvižduci sredinom nedelje protiv Frozinonea. Od kada se vratio u Italiju, igrao je sjajno, proglašavan je za najbolji potez Rimljana, bio lider ekipe, a Di Frančesko je rekao tokom loše serije da čeka da Kolarov opet postane ono što jeste, vođa tima.

Nije odgovarao na uvrede navijača, juče im je zapušio usta.

Postigao je sjajan gol, u koprodukciji sa Džekom koji se i danas hvali da ga je on, a ne Monći doveo u klub, odnosno da je savetovao Romi da ga kupi.

Uz to, Kolarov je ušao u istoriju kao drugi čovek u istoriji rimskog derbija koji je postigao gol u dresovima oba kluba, 2009. bio je strelac za Lacio protiv Rome.

Ali, o tome smo pisali juče, sinoć je De Rosi otkrio nešto o čemu je Kolarov ćutao.

On je jučerašnji derbi odigrao povređen, tačnije sa polomljenim prstom na nozi. Igrao je pod injekcijama, ne želeći da ostavi tim na cedilu. I bio heroj derbija.

Dovoljno govori o njemu, njegovom karakretu, a navijači će uvek biti navijači, sposobni da te uzdignu do zvezda, ali i odmah posle uvaljaju u blato.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!