PRED DUEL CRNA GORA – SRBIJA: Stojković PROGOVORIO o IZJAVI Kolarova!?

Crnogorski reprezentativac Filip Stojković prokomentarisao je izjavu Aleksandra Kolarov koju je bek Rome dao početkom meseca.

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov izjavio je početkom meseca, pre prve utakmice u UEFA Ligi nacija, da mu nije jasno kako fudbaleri poput Filip Stojkovića i Adama Marušića igraju za Crnu Goru.

Ovakva izjava fudbalera Rome data je kao odgovor na novinarsko pitanje da li je Srbija prpustila šansu sa Filipom Stojkovićem, imajući u vidu da nema mnogo opcija na desnom beku, a da prvotimac Crvene zvezde igra u sjajnoj formi.

Odmah nakon te izjave reagovala je Zvezda, nedugo zatim Kolarov se ponovo oglasio i poručio da su ga u Ljutice Bogdana pogrešno shvatili, a skoro mesec dana kasnije komentar je dao i Filip Stojković.

„Nemam neki poseban komentar. Mislim da on nije hteo da sve dobije takav odjek, niti ima nešto protiv mene. Siguran sam da Kolarov nije mislio ništa zlonamerno“, rekao je Stojković u nedeljnom intervjuu „Žurnalu“.

Dvojica fudbalera trebalo bi da se sretnu oči u oči 11. oktobra, kada selekcija Srbije gostuje Crnoj Gori u okviru 3. kola Lige nacija.

Žule Stojković bi osim Kolarova trebalo da vidi i saigrače iz Crvene zvezde Nenada Krstičića, Milana Rodića i Branka Jovičića.

„Pričaćemo tek o tome. Ima još mnogo utakmica u Zvezdi do tada. Srešćemo se sigurno. Ako ne na terenu, onda ćemo da popijemo kafu u Podgorici“, poručuje desni bek crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće još dve utakmice do nove reprezentativne pauze, a utakmica Crna Gora – Srbija zakazana je za 11. oktobar u Podgorici.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!