VELIKA PROMENA U JUNAJTEDU: FRANCUZ otaje bez KAPITENSKE trake!

Žoze diciplinuje Francuza…

Ne blistaju u poslednje vreme ni Mančester Junajted ni Žoze Murinjo, a kolateralna šteta mogao bi lako da ispadne vezista Pol Pogba. Sve je probao Posebni u minulom periodu, u odsustvu iskusnog Antonija Valensije čak mu je ukazao čast i postavio ga za kapitena, ali je tikva pukla, kako naš narod kaže.

Britanski Tajms preneo je danas da je Murinjo čitavom timu Mančester Junajteda predočio da Pogba više nikada neće staviti kapitensku traku Junajteda na ruku barem dokle god je on na klupi tog tima. Time Žoze pokušava da pošalje poruku svlačionici da niko, pa ni svetski šampion s Francuskom, nije iznad Mančester Junajteda i da se nikakvo „iskakanje“ iz šablona neće tolerisati.

Podsetimo, Pogba je na početku sezone na utakmici s Lesterom dobio poverenje i kapitensku traku, ali od povratka povređenog Antonija Valensije više nema tu privilegiju kad je Ekvadorac u timu.

Iza Francuza i Mančester Junajteda je burno leto, a navodno je jako nezadovoljan što ga engleski velikan nije pustio u Barselonu tokom avgusta.

 

NEMA OPUŠTANJA:TRENER Partizana OŠTAR pred meč u Lazarevcu!

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!