BIO JE JUČE: KAKAV je Murinjo IZAŠAO sa stadiona!?

Nama je rekao da je tu zbog Peđe Mijatovića, pretpostavke da su na meti dvojica Srba i jedan Crnogorac su bile tačne, ali još jedan „Orao“ je na meti Mančester Junajteda!

Žoze Murinjo je bio glavna zvezda, gost Peđe Mijatovića i Dejana Savićevića, inkognito je stigao u hotel, ali je na stadionu u Podgorici bio glavna zvezda.

Na pitanje našeg novinara koga je došao da gleda, odnosno zbog čega je na meču Crne Gore i Srbije, imao je spreman odgovor.

Ono što se zna je da su pod pratnjom Junajtedovih skauta Nikola Milenković, pošto je Murinju očajnički potreban štoper, ali i Milinković-Savić koga su želeli i letos i koji bi mogao da bude zamena u slučaju da ode Pol Pogba.

Crnogorski mediji su pisali i o odličnom Marušiću iz Lacija, desnom beku, Murinjo je doveo Dalota, ali on je daleko od tima pa kapiten Valensija prinudno već godinama igra beka.

Ali, kako saznajemo, jedan drugi srpski igrač bio je pod lupom Murinja.

U pitanju je Mijat Gaćinović.

Naime, on se uklapa u profil igrača kakvog Portugalac traži, može da igra na više pozicija u veznom redu, ali i po desnoj strani i Murinjo je bio impresioniran onim što je pokazao fudbaler Ajntrahta koji se posle nesuglasica sa selektorom Krstajićem vratio u tim.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!