SRBIJA SINOĆ POBEDILA CRNU GORU: OVO je ODGOVOR iz Podgorice!?

Crnogorski mediji svesni da je bolji tim slavio na stadionu pod Goricom.

Fudbaleri Crne Gore i Srbije odigrali su u četvrtak uveče istorijsku utakmicu, prvu međusobnu od raspada državne zajednice.

Golovima Aleksandra Mitrovića „Orlovi“ su slavili rezultatom 2:0 i napravili krupan korak ka osvajanju prvog mesta u Grupi 4 Lige C UEFA Lige nacija.

Crnogorci ne mogu da budu zadovoljni rezultatom, niti prikazanom igrom, a mediji u komšijskoj državi realni su kada su ocene sinoćne utakmice u pitanju.

„Nikad gora Crna Gora – Mitrogol lansirao Srbiju“, pišu podgoričke „Vijesti“.

Portal pomenutog podgoričkog lista piše još da je utakmica imala istorijski karakter i da su viđeni istorijski trenuci, ali da je Crna Gora „pala bez ispaljenog metka“.

„Crna Gora je želela mnogo, a uradila je malo, premalo – odigravši verovatno najslabiju utakmicu u eri Ljubiše Tumbakovića na klupi“, pišu „Vijesti“.

Naslovi i izveštaji u ostali medijima su vrlo slični. Apostrofira se sjajna partija Aleksandra Mitrovića i činjenica da je Srbija zasluženo slavila u Podgorici.

„Crna Gora podbacila, Mitrović matriao ‘Sokolove'“, piše portal „CDM“.

Gotovo identična konstatacija kao u „Vijestima“, navodi se da je sinoćna partija bila najlošija od kada je Ljubiša Tumbaković seo na klupu „Sokolova“.

Priliku za popravni Crnogorci će imati u nedelju kada gostuju Litvaniji, a priliku da se revanširaju Srbiji u novembru.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!