BOMBA: Štoper Barselone IDE u Real!?

Nakon što angažuju novog šefa struke Madriđani će se u januaru dati u jačanje igračkog kadra. Jedna od meta biće i bivši štoper Barselone.

Goruće pitanje u Real Madridu ostaće do daljnjeg novi šef struke, pošto je Florentino Perez presekao i uručio otkaz Đulenu Lopetegiju nakon debakla u „El Klasiku“.

Nakon što patron Kraljevskog kluba reši najvažniji problem, Madriđani će bez ikakve sumnje u januaru morati da naprave određene promene u igračkom kadru.

Očekuje se da budu angažovana pojačanja na nekoliko pozicija, ne treba očekivati rasipanje novca, a jedna od meta biće i bivši štoper Barselone koji trenutno nastupa za Betis.

Reč je o Marku Bartri (27), defanzivcu Betisa koji je početkom godine realizovao transfer u klub iz Sevilje. Bartra sa Betisom ima važeći ugovor do leta 2023. godine, a u njemu otkupnu klauzulu „tešku“ 60 miliona evra.

Zeleno-belima je očito bilo jasno da će Bartra posle horora koji je preživeo u Dortmundu uspeti da se vrati na pravi put i da će ponovo privući pažnju najvećih klubova.

Malo je verovatno da će Real Madrid za ovog igrača platiti punu cenu otkupne klauzule, pogotovo ne u januarskom prelaznom roku, ali svakako postoji prostor za pregovore ukoliko igrač pokaže želju da obuče dres najvećeg rivala svog bivšeg kluba.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!