BOMBA: U Mančester STIŽE NOVI Srbin!?

Sudbina Žosea Murinja na „Old Trafordu“ i dalje visi o koncu, ovaj čovek bi mogao da ga zameni.

Kako ekskluzivno prenosi „Kalčo Merkato“, uprava Mančester junajteda je uspostavila kontakt sa trenerom Juventusa Masimilijanom Alegrijem.

Italijanski stručnjak je ostvario sjajne rezultate sa „Bjankonerima“ u prethodnom periodu, često je dovođen u vezu sa prelaskom u brojne klubove iz evropskog fudbalskog krema, ali je ostaja na klupi „Stare dame“.

Njegov cilj je jasan, želi sa ekipom iz Torina da osvoji Ligu šampiona.

Ipak, Junajted mu je navodno poslao i ponudu, ona je prema saznanjima pomenutog italijanskog lista iznosila devet miliona evra po sezoni i budžet za transfere od 200 miliona evra.

Italijan im se navodno zahvalio na ponudi i rekao im da je Junajted njegov drugi izbor posle Juventusa.

Navodno je lično ser Aleks Ferguson izrazio želju za njegovim angažovanjem, kako Italijana smatra za jednog od najboljih stručnjaka u Evropi.

Mediji sa Apenina spekulišu da bi Alegri narednog leta na „Old Traford“ voleo da dovede i Sergeja Milinković-Savića, koji bi mogao narednog juna da bude dostupan za oko 70 miliona evra.

Ipak, ni dolazak SMS-a ne bi istisnuo iz Mančestera Pola Pogbu, Alegri bi voleo na „Old Trafordu“ ponovo da sarađuje sa francuskim vezistom.

Čini se tako da bi Alegri na kraju sezone mogao da sedne na klupu „Đavola“, kako je teško poverovati da bi napustio Juventus pre nego da pokuša da osvoji Ligu šampiona tekuće takmičarske godine.

Tako se kao realna opcija nameće naredno leto, a njegov odlazak bi otvorio i prostor za Zinedina Zidana da preuzme „Bjankonere“, što je francuski stručnjak u više puta naveo kao svoju veliku želju.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!