GORI SVE: UEFA je ZNALA za NAMEŠTANJE Zvezde!?

Skandal i dalje potresa fudbalsku Evropu, Crvena zvezda je u centru zbivanja.

Šta će se desiti sa Crvenom zvezdom i Pari Sen Žermenom?

PSŽ je uspeo da savlada ekipu Crvene zvezde sa veoma ubedljivih 6:1, a taman kada smo svi donekle stavili taj meč na nebitnu lokaciju, desio se današnji tekst „Lekipa“ koji je doneo informaciju da je jedan od čelnika Crvene zvezde želeo da uplati pet miliona evra na pobedu Pari Sen Žermena sa pet razlike.

UEFA je navodno bila pripremljena na ovo, imala je policajce koji su posmatrali ponašanje fudbalera Crvene zvezde na ovom meču, pišu francuski portali, a preneo je „Telegraf“.

Pomenuti medij prenosi i da je UEFA reagovala ranije i da je apelovala na francuske vlasti da postoji mogućnost nameštanja, kao i da se uplata od pet miliona evra rasporedila na nekoliko kladionica i na nekoliko sajtova kako bi se prikrio trag.

Navodno je i ekspert koji je pratio ponašanje igrača Crvene zvezde primetio veliku pasivnost igrača trenera Vladana Milojevića.

Nije to sve, pomenuti čelnik Crvene zvezde čije se ime drži u tajnosti je trebalo da u Parizu podigne novac, to je navodno i učinio, a francuske vlasti i policija su kasno dobili tu informaciju, pa nisu uspeli da ga spreče u toj nameri. Sve ovo dovodi u pitanje tačnost tih informacija, deluje nerealno da je mogao tek tako da podigne novac u Parizu imajući u vidu svu tu opreznost Francuza o kojoj se govori.

Na osnovu izjava fudbalera Crvene zvezde posle meča i činjenice da je PSŽ mogao da postigne još koji gol u poslednjih deset minuta sumnjamo u tačnost ovih pisanja…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!