ČOVIĆ ISKREN: Šta je OČEKIVAO od Budućnosti?

Црвена звезда је током лета имала доста промена у струци и играчком кадру, али по резултатима и квалитету игре то се не види

 

Као један од играча са најдужим стажом у АБА лиги, Филип Човић одлично зна колико је тешко победити у Подгорици, а самим тим и колико је важан брејк иза Црвене звезде. Поготово у ситуацији када гостовање у Морачи значи и гостовање евролигашу.

– Из угла резултата била је то једна од најлакших утакмица у Подгорици коју сам играо. Искрен да будем, нисам то очекивао. Увек размишљаш како што лакше да победиш, ипак сви знају против кога смо играли. Али, драго ми је због тога и што смо свих 40 минута били на високом нивоу. Били смо концентрисани и мирни. То ме радује – искрен је искусни организатор игре.

Црвена звезда је током лета имала доста промена у струци и играчком кадру, али по резултатима и квалитету игре то се не види.

– Од почетка припрема причам, да немам никакав осећај да смо нов тим. Показали смо да смо јако добра екипа и само тако треба да наставимо. И да имао на уму да је ово тек почетак. Победе које смо остварили доста значе, ипак много тога је тек пред нама. Подгорица је већ прошлост.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!