DOBRA VEST ZA ZVEZDU: Espanjol puni KASU Zvezde i to zbog ovog igrača?!

Neočekivan rasplet.

 

Početkom juna Crvena zvezda je španskoj Valensiji prodala Uroša Račića za 2.000.000 evra i izgledalo je da su Slepi Miševi angažovanjem mladog reprezentativca Srbije, završili veliki ulog za budućnost.

Početak u svakom klubu je težak, dolaskom na Mestalju 20-godišnji vezista morao je da sačeka na minutažu, ali je za mladi tim ove ekipe u šest odigranih mečeva, postigao jedan gol.

 

Iako je Valensija odmah po angažovanju Račića, stavila veto na njega uz obeštećenje od 100.000.000 evra, bivši igrač Zvezde mogao bi već na zimu da promeni sredinu.

Kako tvrdi „El Gol Digital“, za Račića je zainteresovan Espanjol. Tim iz Katalonije teško da će zadržati Marka Roka, za koga su odavno „zagrizli“ španski giganti Barselona i Real.

Kao prva opcija, u Espanjolu se pominje Markos Ljorente iz šampiona Evrope, ali ukoliko sa Madriđanima ne završe posao oko njegovog angažovanja, u ovom delu Katalonije izričiti su u dovođenju Uroša Račića.

Ukoliko do transfera dođe, mada je teško verovati u to, u kasu Crvene zvezde sliće se deo obeštećenja za njenog bivšeg igrača.

 

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!