DOMINANTAN: Igrač koji NE ZNA da stane!?

Argentinac nastavlja svoju sjajnu seriju!

Ekipa Intera stigla je do nove pobede u sezoni i to u derbiju kola protiv Lacija u Rimu po velikoj kiši – 0:3 (0:2).

Inter je danas pokazao klasu, od samog starta su napadali, Perišić i Ikardi su bili prilično opasni po gol Strakoše, a na drugoj strani nismo viđali previše organizovanih napada Lacija.

Imao je Imobile veliku šansu da postigne gol u prvom poluvremenu za Lacio nakon fenomenalnog dodavanja Sergeja Milinković-Savića, ali je loše reagovao, oklevao je i na kraju je Miranda uspeo da ga sustigne.

U 28. minutu smo videli prvi gol na utakmici, lopta se odbijala do igrača Intera, na kraju je odlično organizovana akcija u tri poteza u kaznenom prostoru, Ikardi na pravom mestu i – gol.

Pravu majstoriju smo videli u 41. minutu, nakon kornera sa desne strane napada i intervencije odbrane Lacija, lopta dolazi do Marcela Brozovića kome je današnja kiša prilično odgovarala za igru, šutirao je i pogodio sam ugao golmana Strakoše za 0:2.

U 70. minutu je sve bilo rešeno, Lacio je jalovo napadao do tog trenutka pokušavajući da smanji razliku, ali je gol bio na drugoj strani. Borha Valero je odlično uposlio Ikardija, niko ga nije dobro čuvao, kasnije je Ikardi prevario defanzivca domaćih i postigao drugi gol na meču za 0:3.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!