GORI MANČESTER: SMS U MANČESTERU!

Žoze nije umeo da uživa u preokretu, skepsa ostala, pokazao da neće otići bez borbe, međutim, pakao tek počinje…

Žoze Murinjo je bio gorak posle pobede, osim što je polio kameru vodom i psovao u bradu, nastavio je svoj rat u poluvremenu, nakon preokreta u duelu sa Njukaslom.

„Šta sam im rekao u svlačionici na poluvremenu? Saznaćete to vi već ako budete želeli“, rekao je novinarima i optužio ih za atmosferu lova na ljude, tačnije nervozu i strah sa kojim je Junajted ušao u utakmicu.

Na kraju su dobili posle preokreta, ali ostalo je dosta skepse, Njukasl je jedan od najgorih timova u ligi.

„Vi ste me smenili, ceo svet me smenio, verovatno bih i ja mislio da sam izgubio posao, nego sam dobio SMS od kluba“, dodao je Portugalac koji je izgleda zaboravio da se raduje i pobedi.

Sadržaj onoga što je pisalo, nije želeo da otkrije.

Ipak, kako rekosmo, sumnja ostaje, malo ko veruje da ovo može da bude prekretnica u sezoni, više je analitičara skloni da veruje da je ovo samo odlaganje neizbežnog.

„Ako je ovo najbolje što mogu posle uloženih pola milijarde pod njegovom komandom, onda je jasno da su u velikoj nevolji“, pišu mediji.

Podsećanja radi, odmah posle pauze sledi put na „Stamford Bridž“ protiv Čelsija, a onda u sedam dana dve utakmice sa Juventusom u Ligi šampiona. Italijani deluju nedodirljivo, ako Junajted izgubi, a Valensija savlada u dvomeču prosečne Jang Bojse i osmina finala Lige šampiona biće daleko.

Murinju za utehu ostaje da su navijači u navodnom sukobu sa Vudvordom na strani trenera, ali teško je verovati da bi Portugalac mogao da preživi nadređenog u strogoj hijerarhiji.

Zbog toga, ovo je poruka da će nastaviti da se bori, ali ništa više od toga…

BOMBA: REAL MADRID SE GASI!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!