IVANOVIĆ NEGODUJE: Da li dolazi do PROMENE tima!?

„Ali, ne bi bilo dobro da obraćamo pažnju na to, moramo da radimo svoj na najbolji način kako bismo stigli do željenih ciljeva“, dodao je srpski defanzivac

Zenit je pao na gostovanju Dinamu u Moskvi i omogućio najbližim praitocima da mu se malo bribliže ba tabeli. Srpski defanzivac Branislav Ivanović kaže da nije zadovoljan načinom na koji sudije donose odluke na njihovim mečevima, ali ne želi da ih apostrofia kao glavni razlog za današnji poraz.

Klub iz Sankt Peterburga je još u 37. minutu ostao bez Driusija, koji je na prilično diskutabilan način zaradio drugi žuti karton.
„Mislim da je to isključenje mnogo toga promenilo. Ni pre toga nismo igrali kako smo hteli, nismo imali kontrolu nad loptom, a nakon toga je bilo još teže. Rekao sam tokom pauze da samo sami možemo da izgubimo ovaj meč i tako se i dogodilo. Čekali su našu grešku, a mi nismo uspeli da iskoristimo njihove. Ali ništa, nastavljamo dalje, nemamo sada vremena da budemo uznemireni. Emocije ostavljamo po strani, dajemo na svakoj utakmici svoj maksimum i to je jedini način da stignemo do onoga što želimo“, rekao je Ivanović.

Sudija Ivanov je isključio Driusija, dok je kasnije propustio da sličnu situaciju sa druge strane sankcioni.
„Jednom prilikom Holmen je mogao da zaradi drugi žuti karton, ali sam u trom trenutku pomislio da mi rasprava sa sudijom ne bi donela ništa dobro. Ne želim da pričamo o tome, ali na našim utakmicama postoje nerazumljive situacije sa sudijema. Ali, ne bi bilo dobro da obraćamo pažnju na to, oni imaju svoj posao, a mi svoj. Mi moramo da radimo svoj na najbolji način kako bismo stigli do željenih ciljeva“, dodao je Ivanović.

Zenitu je današnji poraz bio drugi u sezoni. Ekipa Sergeja Semaka još uvek deluje prilično spokojno na tabeli sa 25 osvojenih bodova iz dosadašnjih 11 odigranih kola.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!