LOŠE VESTI: Partizan ŽESTOKO oslabljen protiv Voždovca!

Trener crno-belih Zoran Mirković neće moći da računa na jednog od njboljih igrača.

Posle burnog derbija u Nišu i osvojenog boda (2:2), Partizan se polako okreće utakmici 11. kola Superlige protiv Voždovca.

Ovaj meč je na programu već u petak od 18 časova u Humskoj, a ono što je već sada izvesno to je da šef struke crno-belih Zoran Mirković neće moći da računa na vezistu Marka Jankovića.

Iz dva razloga.

Prvi su parni kartoni zbog kojih će Janković morati da propusti narednu utakmicu, a drugi razlog već zabrinjava i crno-bele, ali i selektora reprezentacije Crne Gore Ljubišu Tumbakovića, koji računa na Jankovića za predstojeće mečeve Lige nacija protiv Srbije i Litvanije.

Naime, kako prenosi “Telegraf“, Janković ima problema sa stomačnim mišićem, oseća bolove prilikom većih napora, a dosadašnji medicinski pregledi nisu dali odgovor koliko je ta povreda ozbiljna.

Razlog – zastareli uređaji za dijagnostiku, ali dobra vest u svemu ovome je da je, kako prenosi pomenuti izvor, pre nekoliko dana na jednu od klinika sa kojom crno-beli sarađuju stigao uređaj poslednje generacije, pa će uskoro biti poznato koliko će Janković morati da pauzira.

ŠOK U PARIZ: Zvezda BEZ SREĆE, PSŽ odneo sva tri boda!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!