MISLIMO O NJEMU: Nikolić i Crna Gora, SARADNJA je MOGUĆA!

U susedstvu pomno prate igre napadača crno-belih

Reprezentacija Crne Gore koristi svaku mogućnost koja joj se ukaže da u svoje redove privoli igrače iz Srbije, koji nisu u trenutnim planovima selektora Orlova. Novi takav primer mogao bi da bude napadač Partizana Nemanja Nikolić, koji se ove sezone izborio za svoju ulogu u napadu crno-belih i iz meča u meč daje sve važniji doprinos igri Parnog valjka.

To nije prošlo neopaženo ni u susedstvu, tačnije kod selektora Crne Gore i legendarnog trenera Partizana Ljubiše Tumbakovića, koji je odgovarajući na pitanja čitalaca Sportskog žurnala, otkrio da je Nikolić u njegovim planovima.

Inače, momak rođen u Kraljevu, prve profesionalne korake ostvario je igrajući za Grbalj iz Radanovića.
„Razmišljamo. Nemanja je sjajan igrač i nije slučajno u Partizanu. Znam da je igrao za Grbalj i da ima korene u Crnoj Gori. Pratimo ga, pitanje je njegovog opredeljenja…“, rekao je Tumbaković za Žurnal.

Nikolić je pažnju na velikoj sceni privukao prošle sezone odličnim partijama u dresu subotičkog Spartaka. Za njegove usluge prošlog leta bili su zainteresovani i Crvena zvezda i Partizan, ali su čelnici kluba iz Humske bili konkretniji i doveli ga u svoje redove za obeštećenje od 350.000 evra.

Nemanja Nikolić je ove sezone zabeležio 13 nastupa u svim takmičenjima, postigao je tri gola i ostvario pet asistencija, što dovoljno govori o načinu njegove igre, odnosno da nije klasična „devetka“, već se daleko bolje snalazi na mestu takozvanog „drugog“ napadača.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!