SKROMAN MALI: Joveljic izjavio „TIM PRE SVEGA“!

Trudim se kad god dobijem šansu da pokažem sve ono što znam. Na meni je da vredno radim i još više i jače treniram, i da čekam da opet dobijem priliku“, kaže supertalentovani golgeter

Mladi napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić postigao je i drugi gol u sezoni za seniorski tim srpskog šampiona. Oba puta kada se upisao u strelce supertalentovani golgeter bio je starter. Ovoga puta na utakmici protiv Zemuna bio je strelac izjednačujućeg pogotka u Gornjoj Varoši, čime je omogućio svojoj ekipi da pojuri pobedu u nastavku meča.

Ipak, Joveljić je skroman u analizi svog učinka i u prvi plan stavlja učinak celog tima.
„Bilo je teško vreme za igranje i najbitnije da smo osvojili nova tri boda, nije važno ko postiže golove. Hvala svim navijačima koji su nas bodrili i u Zemunu. Idemo dalje, prvo nas čeka pauza, a onda predstojeći izazovi na domaćoj i evropskoj sceni. Trudim se kad god dobijem šansu da pokažem sve ono što znam. Na meni je da vredno radim i još više i jače treniram, i da čekam da opet dobijem priliku“, rekao je Joveljić.

Mladi napadač kao kapiten predvodi omladince Crvene zvezde u Ligi šampiona, i bio je strelac na susretima sa Napolijem i Pari Sen Žermenom.
„Teško je prebaciti se sa omladinskog na seniorski fudbal, ali nema izgovora. To mora da se uradi na najbolji mogući način, na meni je da se što brže prilagodim“.

Dvonedeljna pauza će prijati čitavom timu.
„Iskreno, dosta će mi značiti da napunim baterije i da se spremim za naredne utakmice. Verujem i da će onda još biti golova, ali i pobeda što je najvažnije“, zaključio je Joveljić.
LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!