NE STAJU: Milioneri RAZBILI Madriđane!

Madriđani su potpuni raspad sistema doživeli u poslednjih 17 minuta, kada su do nogu potučeni od strane razigranih, rastrčanih i raspucanih izabranika Lusijana Favra – 4:0

Bilo je priče „jedno je Bundesliga, a Liga šampiona nešto sasvim drugo“, ali ovaj fantastični Dortmund ne bira takmičenje, niti način na koji je sravniti sa zemljom svoje protivnike. Potpuni debakl doživeo je i jedan od glavnih favorita za osvajanje elitnog takmičenja, Atletiko Madrid, koji je večeras podleteo pod „brzi voz“ kojim bez greške rukovidi fantastični Lusijan Favr – 4:0 (1:0).

Madriđani su potpuni raspad sistema doživeli u poslednjih 17 minuta, kada su do nogu potučeni od strane razigranih, rastrčanih i raspucanih domaćih igrača, koji su na kraju dobili zaslužene ovacije publike na Vestfalenu.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 38. minutu, kada je Aksel Vicel uz mnogo sreće zatresao mrežu Jana Oblaka. Simeoneova ekipa je bila prinuđena da zaigra drugačije u nastavku i više se otvori, a to je situacija koja najviše prija Favrovom timu. Gereiro, Sančo, pa opet Gereiro – moćne Jorgadžije su doživele jedan od težih poraza u ovoj deceniji.

Poraz kao poraz najverovatnije neće imati preveliku težinu po pitanju plasmana Madriđana u osminu finala, ali bi mogao da predstavlja poslednju opomenu ovom odličnom timu da je neophodno promeniti određene stvari u igri. Sa druge strane, Borusiji se ne može i ne sme ništa pridodati, jer Milioneri igraju kao u snu i nadamo se da se do kraja sezone iz njega neće probuditi.

Favrom tim je prvi u Bundesligi, a na tabeli grupe A drži prvo mesto sa devet bodova i gol-razlikom 8:0!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!