OVO SU OCENE: Ko je NAJBOLJI?!

Evo ocena fudbalera Crvene zvezde nakon današnjeg poraza od Liverpula (4:0).

Crvena zvezda je pružila partiju nakon koje Vladan Milojević neće imati previše razloga za zadovoljstvo.

Liverpul je daleko jači tim od srpskog šampiona, pobedili su sa 4:0, a moglo je možda da bude i ubedljivije da su realizovali kazneni udarac i da su iskoristili prilike koje su imali na samom kraju utakmice.

Može se reći i da su fudbaleri Crvene zvezde pali na kondicionom planu pred sam kraj utakmice, šanse su se ređale kao na traci.

Ipak, utisak je da je Crvena zvezda odigrala daleko bolje nego protiv Pari Sen Žermena, angažovanije, a debelo je i oštećena za treći gol na meču koji je delo glavnog sudije ove utakmice.

Borjan je ponovo bio najbolji u redovima ekipe Vladana Milojevića, branio je fantastično, sve što je mogao, na kraju i kazneni udarac, dovoljno za najvišu ocenu u Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda: Borjan 7 – Stojković 5,5, Degenek 5,5, Babić 5, Gobeljić 6 – Ebisilio 6 (od 65′ Jovančić 5,5), Jovičić 5 (od 75′ Čaušić -), Ben 5,5 (od 81′ Simić -), Krstičić 6, Srnić 6 – Boaći 5,5.

Babić je dobio slabiju ocenu jer je krivac za četvrti gol Liverpula, Jovičić jer je imao dosta pogrešnih pasova na sredini terena kada su ga pritiskali fudbaleri Liverpula, a očekivali smo više od Boaćija i Bena.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!