NEMA NAČINA: Zvezda NEMA izlaz iz OVE situacije, sledi IZBACIVANJE!

Za „Zvezdin slučaj“ zainteresovali su se i Italijani, pravnik Napolitanaca kaže da bi crveno-beli mogli biti osuđeni na višegodišnju suspenziju iz Evrope, ako se dokaže da je klub bio umešan u nelegalne radnje

Dobar glas daleko se čuje, a zao još dalje. Nažalost, priča u vezi sa navodnim nameštanjem utakmice Zvezde i Pari Sen Žermena, je tema koja je u fokusu širom Evrope.

I u Italiji, preciznije u Napulju, sa pažnjom prate situaciju i navijači Napolija čiji je tim u grupi sa Beograđanima, Parižanima i Liverpulom u grupi Lige šampiona.

Klupski advokat i specijalista za sportsko pravo Matija Grasani dao je svoj sud o priči koju je plasirao francuski list „L’equip“, koja se razbuktala kao šumski požar.

Njegove reči ne zvuče nimalo optimistično po Zvezdu.

– Ovo je veoma loša priča, ali da preciziramo: PSŽ nije u opasnosti, gotovo da nema rizika za njih, ali je Zvezda u moru problema – kaže Grasani za italijanske medije.

– Ukoliko UEFA dokaže ove tvrdnje, ne vidim način kako bi srpski klub mogao da se izvuče. Neće mu biti spasa, minimum je izbacivanje iz evropskih kupova, to se podrazumeva, a ovo je za duži duži period. UEFA ima „tešku ruku“ u ovakvim slučajevima, obično donosi odluke veoma brzo, a to zavisi pre svega od dokaza do kojih je došla i koliko je učešće klubova u svemu tome – rekao je Grasani.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!