OGROMAN PROBLEM: REPREZENTACIJA ostaje bez VAŽNOG igrača!

U pitanju je povreda

 

Loše vesti za reprezentaciju Srbije…

Jedan od najboljih fudbalera Srbije Nemanja Matić neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru Mladenu Krstajiću za predstojeće mečeve Lige Nacija protiv Crne Gore (11. oktobar) i Rumunije (14. oktobar) u Ligi nacija, piše Kurir.

Fudbaler Mančester Junajteda zadobio je povredu leđa na jučerašnjem meču protiv Njukasla (3:2), a uz to je dobio i udarac u članak pa će naredne dane provesti na terapijama. Srpski vezista bio je u sastavu tima na prva dva meča grupe u kojima je Srbija pobedila 1:0 u Litvaniji i igrala nerešeno 2:2 u Beogradu protiv Rumunije.

 

Takođe, Aleksandar Kolarov zbog preloma prsta na nozi neće moći da pomogne reprezentaciji tako da je to sada već znatno otežana situacija za selektora Mladena Krstajića.

Svakako će Orlovi ići na pobedu u pomenuta dva duela, ali bez Matića Kolarova sigurno to neće biti lako. Odnosno – biće dosta teže.

Posle dva odigrana meča Srbija deli prvo mesto sa Crnom Gorom koja takođe ima četiri osvojena boda. Rumunija je na dva boda, a Litavnija na nula.

 

ŠOK ZA JOKANOVIĆA: Fulam je UNIŠTEN!

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!