OPET ON: Sergej na METI kritika sa SVIH STRANA!

Ništa neuobičajeno u Italiji, odmah su mu prilepili etiketu sa zaradom na leđa…

Lacio je izgubio kompas, delovali su kao razbijena vojska u Frankurtu bez obzira na to što su pola sata igrali sa fudbalerom manje.

Bilo kako bilo, Jović, Kostić i Gaćinović su potpisali presudu Rimljanima, a italijanski mediji su odmah razapeli Sergeja.

„Postao je slučaj o kome mora da se razmišlja, ne može ništa, da doda pas, da se brani, da kreira, baš ništa. Kao da je izgubio motivaciju kada je potpisao novi ugovor“, piše calciomercato.

Za razliku od njega, oni navode primer Imobilea koji je takođe produžio ugovor kao i Sergej, obojica primaju tri miliona po sezoni, ali se bori, ne odustaje.

Na udaru je i Inzagi, već ga mediji smenjuju jer je tim izgubio igru, iako je ostao gotovo isti. Takođe, kao da nemaju volju da se bore, da im nedostaje onaj karakter od prošle godine.

„Milinković ne liči na sebe“, dodaje se u komentarima.

Jasno da je na naslovnim stranama najbolji igrač, ali daleko od toga sa SMS može bilo šta sam. Jasno je i da nije u formi, da je kasno počeo pripreme, ali čitav tim igra loše, partija u Nemačkoj je bila gora od one u izgubljenom derbiju.

U ovom trenutku, Lacio ne deluje kao ekipa koja može da primiriše borbi za značajne stvari, izgubili su tri meča u prvenstvu, ali rivali, osim Juventusa koji to i nije, nisu odmakli.

„Uzvratićemo, već u nedelju protiv Fiorentine“, tvrdi Simone Inzagi, ali kako igraju „Ljubičasti“ ove sezone, Lacio će morati baš da drastično promeni igru kako bi dobio utakmicu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!