OVO JE PROBLEM: Mirković OBJASNIO šta je problem oko OVOG igrača!?

Crno-beli gostuju u Kuli u okviru 12. kola Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana u subotu od 13 časova gostuju Spartaku iz Subotice, ali u Kuli, jer se Gradski stadion u najsevernijem gradu Srbije renovira. Trener crno-belih Zoran Mirković izneo je svoje mišljenje u vezi sutrašnje utakmice.

– Mislim da njihov kvalitet ne odgovara stanju na tabeli. Dobra su ekipa, sa novim trenerom Peđom Roganom, koji je moj klasić, Izuzetno ga cenim. Sve ekipe koje je vodio su agresivne i disciplinovane i očekujem istu situaciju i sutra. Imaju interesantnog špica čečarića, visok je i lucidan, ofanzivna krila. Šimura je odličan igrač, svuda ga ima. Imaju dobar defanzivan i ofanzivan prekid. Što se nas tiče radili smo i odmorili smo se. Imali smo tri dana pauze. Cela ekipa se osvežila. U sastavu u kojem smo bili smo radili koliko smo mogli. Imamo informaciju da je teren dobar. Malo je uži od ostalih terena, ali je kvalitet dobar. Sigurno je bolja opcija nego Novi Sad- rekao je Mirković.

Mladi stručnjak se osvrnuo i na kadrovsku situaciju u ekipi, a prokomentarisao je i situaciju oko Gabrijela Enakea.

– Bambi Tošić i Šehović nisu još spremni i Saša Ilić ima problem sa leđima. Svi ostali su spremni. Što se Enakea on može da igra po celoj desnoj strani. I defanziva i ofanziva. Pričao sam sa njim. Imamo problem sa brojem stranaca. On radi maksimalno i siguran sam da će se ukazati šansa i za njega- rekao je strateg crno-belih.

Partizan će u osmini finala Kupa Srbije gostovati ekipi Zemuna. Mirković je istakao da će se o tom meču razmišljati nakon Spartaka, ali da crno-beli nisu izvukli naivnog rivala.

– To je što je. Zemun nije naivan protivnik. Nakon meča sa Spartakom razmišljaćemo o Kupu- dodao je Mirković.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!