JOŠ NIJE VREME: Ivanović igra OPROŠTAJNU utakmicu!?

Loading...

Ivanović je rekorder u nacionalnom timu po broju odigranih mečeva.

Predsednik Fudbalskog savez Srbije Slaviša Kokeza govorio je o statusu bivšeg kapitena nacionalnog tima i igrača Zenita Branislava Ivanovića.

Ivanović je rekorder u nacionalnom timu po broju odigranih mečeva, a jubilarni 104. bio je onaj protiv Kostarike na Mondijalu.

Ipak nakon povratka za Svetskog prvenstva koje je igrano u Rusiji, Ivanović nije bio deo ekipe u Ligi nacija, a razlog tome kako je više puta selektor Mladen Krstajić naveo je podmlađivanje tima. Ipak predsednik Fudbalskog saveza Srbije naglašava da je još rano za penziju.

– Oproštajna utakmica za Baneta Ivanovića? Svakako, ali ne sada. On i dalje igra. I koliko ja pratim mečeve Zenita igra jako dobro. Samo Krstajić zna hoće li Bane i dalje dobijati poziv. Kada Bane kaže ‘kraj’, FSS će ga ispratiti kako dolikuje – rekao je Kokeza u izjavi za SOS kanal.

Našu reprezentaciju u Ligi nacija očekuju još dva duela u novembru, protiv Litvanije i Crne Gore u Beogradu. Ipak malo je verovatno da će Ivanović biti na spisku selektora za ove duele.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

Loading...