PEREZ POLUDEO: Nikad SKUPLJI trener!?

Ako se ovo zaista desi, videćemo verovatno najluđu stvar kada je u pitanju fudbal, svetski rekord za trenere!

Španski mediji su lansirali vest, Real Madrid je spreman na sve kako bi doveo prvu želju Florentina Pereza.

Scenario je sledeći, klub će, ako izgubi od Barselone smeniti Lopetegija, postaviti Solarija kao privremeno rešenje, a onda krenuti u ofanzivu oko Poketina.

On navodno želi da ode u Madrid, a odluku bi moglo da ubrza ispadanje Totenhema u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Danijel Levi ga neće pustiti, pošto je produžio ugovor, ali je Real spreman da plati najveće obeštećenje u istoriji fudbala za trenera, navodno su spremili 50 miliona evra za Poketinovu slobodu, plus 50 miliona za ugovor Argentincu.

Videćemo hoće li napraviti neverovatan potez, to je tri puta više nego što je Roman Abramovič svojevremeno platio slobodu Viljaš Boaša, ali izgleda da Florentino Perez ne želi nikakva iznuđenja rešenja, niti da čeka Kontea, Poketino je od prvog trenutka i odlaska Zidana bio prvi na listi želja.

Kako će reagovati Totenhem ostaje da se vidi, njihova situacija nije ružičasta, remi protiv PSV ih je doveo blizu eliminacije u Ligi šampiona, zaostaju za drugoplasiranim Interom pet bodova, mada nije gotovo.

U šampionatu ide bolje, na deobi su trećeg mesta, imaju 21 bod koliko i Arsenal i Čelsi, ispred su Siti i Liverpul, ali niko ozbiljan ne veruje da „Pevci“ mogu do titule. Dugo su bez trofeja, Poketinu je dosadilo da igra za četvrto mesto, nema nikakvog napretka, niti su u mogućnosti zbog limita u platama da privuku top igrače.

Zbog svega, jasno je da on želi izlaz, ali je Levi tvrd pregovarač. On je već pominjao sumu od 50 miliona evra kao odštetu za trenera, a da li je Perez spreman na ovo kao što pišu Španci videćemo verovatno u januaru…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!