RADOSNA VEST ZA GROBARE: Oduševljeni su nakon IZJAVE Mirkovića!

Crno-beli nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije.

 

Posle trijumfa nad Zemunom i plasmana u osminu finala Kupa Srbije, fudbaleri Partizana okreću se obavezama u domaćem šampionatu. Sledeći rival izabranika Zorana Mirkovića je Napredak iz Kruševca, a meč je na programu u subotu od 16 časova u Humskoj.

 

– Napredak je izuzetna ekipa. Prvo, moram da kažem da izuzetno cenim i poštujem čoveka koga sam do prekjuče zvao šefe, a sada kolega, Mišu Kosanovića. A Napredak igra mnogo dobro i sigurno ćemo imati težak zadatak. Ako moram da nekog izdvajam, po meni je Aleksa Vukanović njihov najbolji igrač, pa Vulić, Alivodić, dva Petrovića koji su igrali u Partizanu. Često menjaju ritam utakmice. Biće sigurno faza u kojima će biti ofanzivni, a i onih gde će nas čekati na kontre. Bolje je. I igrači su bili svesni važnosti utakmice protiv Zemuna. U jednoj utakmici je bio ostanak u borbi za trofej ili ispadanje. Pojavio se taj dodatni pritisak. Međutim, ja sam od ovde od avgusta i mi iz nedelje u nedelje živimo u toj psihozi. Nemamo pravo na odmor, na predah. Pod konstantnim smo pritiskom. – rekao je Mirković

 

O povratku Zorana Tošića Mirković je rekao…

– Vrlo je blizu povratka. Trenira sa ekipom. Međutim, s vremena na vreme ima neke bolove u kolenu što su, kaže nam doktor, i normalne stvari- istakao je strateg crno-belih.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!