PROŠLE SEZONE U ZVEZDI: Sada će URADITI sve da POBEDI Zvezdu u Morači!

„Očekujemo da navijači budu naš šesti igrač, sa njima će nam biti mnogo lakše., sa njima će nam biti mnogo lakše“, kaže Slovenac

 

Budućnost večeras od 19 časova dočekuje Crvenu zvezdu od 19 časova, a to će biti poseban meč za Alena Omića koji je ovoga leta stigao u redove Plavih, a prošle sezone je nosio dres crveno-belih.

On je dao izjave za podgoričke Vijesti i rekao svoja očekivanja pred derbi 2. kola ABA lige.

Omić kaže da je period u Zvezdi ostavio iza sebe i da će dati sve od sebe za Budućnost.
Biće veoma teška utakmica za sve nas, očekuje se vrlo jak i borben meč na obe strane. Želeli smo ovako jake utakmice, jedva smo čekali da dođu, da se borimo za ovaj klub. Sada sam igrač Budućnosti i boriću se za ovaj dres, daću najveću energiju da ekipi pomognem što više mogu„, rekao je 26-godišnji centar za Vijesti.

 

Omić poznaje neke od igrača Zvezde…
Zvezda je dosta promenila igrača i doveli neke sa kojima igrao, kao Stratosa Perperoglua, mog saigrača iz Hapoela. Znam i Berona, jer je igrao u Španiji kada i ja, a ostalo je i dosta momaka sa kojima sam bio u Zvezdi. Sastavili su dobru ekipu, a i mi imamo odličan tim. Ali, to moramo da pokažemo na terenu, jer nas čeka veoma važna utakmica„, poručuje Omić.

 

Procena je da će preko 5.000 navijača biti u Morači.
Očekujemo da navijači budu naš šesti igrač, sa njima će nam biti mnogo lakše. To će nam najviše pomoći, jer su 40 minuta uz tebe. Znam dobro kako je bilo prošle sezone ovde„.

U Laktašima je Zvezda lako trijumfovala, a novi centar Plavih zna šta bi trebalo zaustaviti u igri rivala.
„Zvezda ima veoma dobar skok u napadu, trebalo bi zatvoriti te sve visoke igrače. Odžo i Cirbes su veoma jaki i ići će na svaku loptu, Perperoglu takođe radi odličan posao, Faje… Moramo dobro da zatvorimo reket, ali i njihovog plejmejkera Reglenda, koji je prvi strelac i igrač Crvene zvezde“, zaključio je Omić.

Na pitanje da li su mu navijači Zvezde poslali neku poruku nakon dolaska u Budućnost, odgovara kao iz topa.
Nije bilo ništa. To je sport, ovo je biznis. Čovek kada voli košarku mora da je igra. Nebitno je gde, šta i kako, samo da igra na top nivou. Izabrao sam Budućnost, to je moja odluka i držim se toga. Zvezda je moja prošlost, u njoj sam igrao i trudio se, kao i u svakoj drugoj ekipi u kojoj sam bio. Sada je red došao na Budućnost, pokušaću da se što pre uklopim u sistem i ekipu, da bi mi bilo lakše na utakmicama koje dolaze“, naglasio je Omić.

Meč je na programu od 19 časova u Morači.

 

HAOS U ZEMUNU: Policija pokvarila PLANOVE navijačima!?

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!