SERGEJ I PSŽ: Jel ovo DOVOLJNO za njega!?

“Rezultat je jedino merilo kvaliteta”, smatra Klaudio Lotito

Gotovo iznenađujuće delovala je vest da je Barselonin savetnik Arijedo Braida ispratio susret Parme i Lacija u Seriji A i da je na stadionu bio kako bi gledao Sergeja Milinković Savića. Dok se o interesovanju Barselone govori onako stidljivo, mesecima unazad kruži priča da Sergeja najozbiljnije želi Pari Sen Žermen i da je za taj posao spremljen veliki novac.

O ovom transferu spekulisalo se i letos, ali se na kraju ništa nije dogodilo. U međuvremenu Sergej je potpisao novi ugovor i tako postao jedan od najplaćenijih igrača kluba, a interesovanje francuskog giganta, navodno, i dalje stoji. Međutim, prvi čovek Lacija Klaudio Lotito spušta loptu i smiruje strasti u fudbalskoj Evropi. Lotito je u razgovoru za italijanske medije govorio o Sergeju i njegovom sporom ulasku u sezonu, kao i tome kako bi loša forma srpskog reprezentativca mogla da utiče na njegovu cenu u budućnosti.
„Lepo je kada znate da vam igrač vredi toliko novca. Kada neko bude platio novac koji tražimo, moći ćemo da razgovaramo. Istina, Sergej nije isti igrač kao iz prošle sezone, ali ljudi uvek vole da pričaju sarkastično i traže crne tačke. Opet, zapamtite – rezultat je jedino merilo kvaliteta“, kaže kontroverzni vlasnik Lacija i dodaje:
„Što se tiče navodne ponude PSŽ – to su samo glasine“.

Istina, Sergej u dosadašnjem toku sezone ne igra ni blizu onako kako je to činio pre samo nekoliko meseci. U dosadašnjih deset klupskih utakmica u svim takmičenjima ima po jedan gol i asistenciju, a od njega se očekivalo mnogo više…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!