ŠOK: KOLIKA je KVOTA da će Zvezda IZGUBITI pet razlike!?

Čitava priča zvuči neverovatno, za ovakvu prevaru je potrebno dvoje, odnosno da oba rivala budu umešana, plus jedinstveni sistem detekcije ovakvih opklada štiti kladionice.

Priča će svakako privući veliku pažnju, sačekaćemo da se oglasi i UEFA, ali neke stvari deluju neverovatno.

Prvo, da bi se namestio meč da bude tačno pet razlike, potrebna su oba tima, ko je Zvezdi garantovao da će izgubiti sa 6:1, plus u finišu su lako mogla da padnu još dva ili tri gola.

Drugo, uvući PSŽ u ovako nešto, s obzirom da ih drži država Katar je nemoguća misija, šerijatsko pravo koje je na snazi u ovoj zemlji bi čelnike stavilo u ogroman problem.

Kako bi se namestila utakmica na tačno pet razlike?

Potrebna je igra evropski hendikep -5, dakle Zvezda polazi sa pet golova prednosti, pa odigrate na „nerešen ishod“. Malo smo gledali kvote tog dana, oko desetak svetskih kladionica nudilo je opklade, kvote su od 6.25 do 6.75.

Postoji još jedna stvar, na ilegalnim tržištima takođe niko ne bi primio ovu opkladu, jer je kvota velika, moguće je verovatno na više mesta uplatiti manje sume, ali opet, ostaje glavno pitanje, kako namestiti utakmicu za koju je potrebno dvoje, tačnije jedan tim ovu opkladu ne može da sprovede, jer zavisi od rivala.

Da je pokušano na tačan rezultat, 6:1 tu je ista priča, za prevaru je potrebno dvoje, tu su kvote mnogo veče, bile od od 25 do 29.

Ali, hajde da sačekamo, ovako sve liči na rekla-kazala. Plus, dodajmo da svetske kladionice imaju jedinstven sistem koji upozorava na ovakve opklade i veću količinu novca, pa automatski blokiraju takve stvari…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!