ZVEZDA TRAŽI OSVETU: NAPADAJU 3 BODA BEZ NAPADAČA I KAPITENA!

Posle teškog poraza od PSŽ-a u 2. kolu ‘C’ grupe Lige šampiona, Crvenu zvezdu sada čeka duel 11. kola Superlige Srbije.

Zvezda će evropske rane sutra od 13 časova lečiti u Gornjoj Varoši protiv Zemuna. Čini se idealan rival za novi početak, za povratak na pobednički kolosek. Naravno, Zemunci se neće predati pre meča, a mnoge zanima kojih 11 momaka će Vladan Milojević izvesti na travanti tepih stadiona u Ugrinovačkoj ulici.

Na golu promene neće biti i očekuje se ponovo Milan Borjan. Desnog beka sa kapitenskom trakom igraće Filip Stojković, a u prvenstvu se očekuje i povratak Milana Rodića. U odbrani je jedna promena sigurna, te će umesto Vujadina Savića, koji je napustio igru na ‘Parku prinčeva’, Srđan Babić, dok će tandem u odbrani činiti Miloš Degenek.

Sredina terena će pretrpeti najveće promene. Umesto reprezentativca Branka Jovičića na terenu očekujemo odmornijeg i ove sezone odličnog Dušana Jovančića. Nenad Krstičić neće izgubiti svoje mesto u timu, a posle bravure kod gola Marina na terenu očekujemo Lorenca Ebisilija. Holanđanin se po svemu sudeći adaptirao na Beograd i spreman je polako da pokaže sav svoj repertoar.

Kada je reč o krilima tu samo po levom boku nema dileme igraće strelac iz Pariza Marko Marin. Desni bok trebalo bi da pokrije Ben, jer se Veljko Simić i Kafu nisu uklopili, te bi reprezentativac Komorskih ostrva trebalo da dobije novu ulogu. Ričmonda Boaćija najverovatnije neće biti u timu, iako je počeo sa treninzima, te u startnih 11 očekujemo rekovalescenta Nikolu Stojiljkovića. Zamena za njega biće snažni Milan Pavkov.

Projektovani sastav: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Rodić – Jovančić, Krstičić, Ebisilio, Ben, Marin – Stojiljković (Pavkov).

ŠOK: SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!