BOMBA U KATALONIJI: Srbin u Barseloni!

Katalonci su svesni da najveći problem ekipe leži u defanzivi, pa su rešili da se time pozabave u narednom prelaznom roku.

Barselona nije najbolje počela sezonu, imaju sreću da je Real katastrofalan u Primeri, kao i da je Atletiko kiksnuo u nekoliko navrata, a dodatni problemi nastali su zbog povreda.

Nedostaje ekipi Samuel Umtiti, koji će se par meseci oporavljati od povrede, pa su tako na „Kamp Nou“ rešeni da pojačaju štopersku liniju već u januaru.

Tri igrača se navodno nalaze na listi želja „Blaugrane“, a među njima je i srpski internacionalac.

Naime, Barsa želi jednog iskusnog štopera, a biraće između Davida Luiza iz Čelsija, kapitena Arsenala Lorana Kosielnog i kapitena Zenita i do skora kapitena reprezentacije Srbije Branislava Ivanovića.

Što se tiče Luiza, on je kod Mauricija Sarija postao standardan, te je malo verovatnoća da bi ga se „Plavci“ odrekli u januaru.

Kosielni se oporavlja od teške povrede, još uvek nije zaigrao pod novim trenerom „Tobdžija“ Emerijem, ali je dobio kapitensku traku na početku sezone. Videćemo šta na „Emirejtsu“ misle o njegovom odlasku.

„Mundo Deportivo“ prenosi da je Ivanović možda i najbolje rešenje za Ernesta Valverdea, kako Srbin može da igra i na poziciji desnog beka, te bi na taj način Barsa jednim udarcem ubila dve muve.

Srbin je veoma važan u Sankt Petersburgu, ali se veruje da mu Zenit ne bi stajao na putu da ponese dres slavnog katalonskog kluba.

BOMBA U HUMSKOJ: Partizan i Kolarov!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!