GOOOOLLLL: Ben POKRENUO Zvezdu!

Uzbudljiv meč na San Paolu.

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Napolija u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona. Meč se igra na stadionu „San Paolo“, a crveno-beli će imati priliku da posle velike pobede nad Liverpulom u Beogradu, pokušaju da naprave novu senzaciju, koja bi ih približila borbi za narednu rundu elitnog takmičenja.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je problema sa sastavom za ovaj meč jer su povređeni Filip Stojković, Vujadin Savić, Goran Čaušić i Ričmond Boaći, ali crveno-beli u Napulj nisu otišli sa belom zastavom.

57. minut – Zvezda smanjuje na 3:1. Marko Marin pokazuje sav svoj talenat i sjajnim pasom pronalazi Bena u šesnaestercu koji je lukavo šutirao i savladao Ospinu. Odmah u narednom napadu je Napoli imao priliku, ali je Ruiz šutirao tik iznad prečke.

52. minut – Napoli vodi sa 3:0. Prva prilika za domaćina u drugom poluvremenu i odmah je to iskoristio Mertens da postigne drugi gol na meču, preciznim udarcem savladao je Borjana.

46. minut – Vladan Milojević izvršio je prvu izmenu, Dejan Joveljić debituje u Ligi šampiona, a u igru je ušao umesto Stojiljkovića. Karlo Anćeloti je takođe obavio jednu izmenu, a umesto Albiola u igru je ušao Hisaj.

II POLUVREME

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!