ZVEZDA IZGUBLJENA: Napolijev HET-TRIK u mreži!

Uzbudljiv meč na San Paolu.

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Napolija u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona. Meč se igra na stadionu „San Paolo“, a crveno-beli će imati priliku da posle velike pobede nad Liverpulom u Beogradu, pokušaju da naprave novu senzaciju, koja bi ih približila borbi za narednu rundu elitnog takmičenja.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je problema sa sastavom za ovaj meč jer su povređeni Filip Stojković, Vujadin Savić, Goran Čaušić i Ričmond Boaći, ali crveno-beli u Napulj nisu otišli sa belom zastavom.

Detalje sa ovog meča možete pratiti uživo putem portala Srbija Danas.

52. minut – Napoli vodi sa 3:0. Prva prilika za domaćina u drugom poluvremenu i odmah je to iskoristio Mertens da postigne drugi gol na meču, preciznim udarcem savladao je Borjana.

46. minut – Vladan Milojević izvršio je prvu izmenu, Dejan Joveljić debituje u Ligi šampiona, a u igru je ušao umesto Stojiljkovića. Karlo Anćeloti je takođe obavio jednu izmenu, a umesto Albiola u igru je ušao Hisaj.

II POLUVREME

45+3. minut – Kraj prvog poluvremena, Napoli ima zasluženo vođstvo.

42. minut – Mertens je još jednom pokušao da savlada Borjana, ali je njegov šut sa nekih 17 metara otišao preko gola.

33. minut – Napoli vodi 2:0. Ruiz je sa leve strane poslao loptu na peteracm a Dris Mertens neometan savladao Borjana.

28. minut – Dobar napad Napolija po desnoj strani, Kulibali je šutirao glavom pod samu prečku, ali je Borjan odličnom intervenisao i izbacio loptu u korner, posle kojeg nije bilo opasnosti po gol crveno-bele.

23. minut – Velika prilika za Zvezdu. Marin je proigrao Simića koji je dobro šutirao, ali je Ospina odlično reagovao i ostaje 1:0 za Napoli.

19. minut – Prvi udarac ka golu Napolija, pokušao je sa oko 25 metara Srnić, ali je njegov šut završio pored gola.

11. minut – Napoli vodi 1:0. Imao je domaćin korner, a Hamšik je uspeo da prevari Gobeljića i sa pet metara lako postigne pogodak.

8. minut – Incijativa Napolija na početku, pokušao je Insinje, ali je Borjan lako ukrotio taj šut.

6. minut – Prva prilika za Napoli, Kaljehon je efektno petom pkupšao da savlada Borjana, ali je golman Zvezde odlično reagovao. Posle kornera nije bilo opasnosti po gol crveno-belih.

4. minut – Prvi prekid, sudarili su se Ospina i Stojiljković, a golman Napolija ostao je da leži na zemlji. Ipak, posle ukazane lekarske pomoći, Kolimbijac je nastavio meč.

1. minut – Počeo je meč na San Paolo.

I POLUVREME

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!