GROBARI KRIVI: Partizan MENJA ljude!?

Procena je da je sportski sektor isključivi krivac loših rezultata tako da je ponovo na tapetu bivsi igrač, a sadašnji sportski direktor crno-belih.

Izgleda da se nesto sprema u Humskoj, kada je u pitanju preuzimanje odgovornosti za loše rezultate Partizana. U toku dana trebalo bi da se sastane Upravni odbor iza zatvorenih vrata, a najavljuju se razgovori i glasanje (ne)poverenja sportskom direktoru Ivici Ilievu.

Pre nekoliko meseci se ova ‘priča’ povela posle smene Miroslava Đukića i dolaska Zorana Mirkovića. Pošto su rezultati i dalje ispod renomea kluba i navijači traže ‘promene’, a izgleda da će ceh platiti upravo aktuelni sportski direktor.

Procena je da je zajedno sa ostalim saradnicima katastrofalno odrađen prelazni rok i da je to glavni razlog loših predstava.

Ipak, iz drugog ugla nameće se odgovor – koliko para, toliko muzike. I nisu ovog leta crno-beli imali baš novca da plaćaju igrače sa određenim renomeom zbog dugovanja koja bi uticala na dobijanje licence UEFA.

Neko će izgleda morati da plati ceh, mada je Iliev najavio povlačenje na kraju sezone ako se ne osvoji titula, a šanse su već drastično pale.

Ako dođe do rastanka spominje se da će naslednik postati Saša Ilić i da će legenda Partizana pravo iz kopački sesti u fotelju.

Rasplet se čeka…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!