JOKAN POLUDEO: Nije MOGAO da se SMIRI!?

Srpski stručnjak bez dlake na jeziku.

Trener Fulama Slaviša Jokanović, bio je vidno nervozan posle novog poraza svoje ekipe ovoga puta od Liverpula sa 2:0 na Enfildu. Srbin je bio ljut na glavne arbitre zbog poništenog gola za svoj tim.

 

– Pogledao sam video snimak i uverio se da je Mitrović bio u dozvoljenoj poziciji, jer Robertson nije izašao. Posle toga, lopta nije mirovala. To je bio ključni detalj utakmice, umesto da povedemo, primili smo gol. U ovoj državi ne možete da pokažete nepoštovanje prema sudiji, što jeste problem, jer je glavni arbitar pokazao da ne poštuje moju ekipu, mene lično i navijače Fulama. Možda jeste komplikovana situacija, međutim, da bi se donela onakva odluka morate sto posto da budete sigurni u nju- ističe Jokanović

Srpski stručnjak je potom nastavio:

– Pazite, ne bi smelo da bude komplikovano za sudije. A za mene je opasno da pričam o njima. Mada, ako želite, mogu i da promenim ploču i kažem da su odradile sjajan posao i da nikom nisu pomogle. Možemo sad o tome da pričamo, međutim, šteta je napravljena i to je to- rekao je trener Fulama.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!