POČELO JE: Nole KREĆE po TROFEJ!

U drugom duelu „B“ grupe sastaju se Švajcarac i Japanac (21).

Završni Masters, skup osmorice najbolje plasiranih tenisera na ATP listi, počeo je u Londonu. Prvi su, u okviru „B“ grupe na teren izašli Dominik Tim iz Austrije i Kevin Anderson. Slavio je Južnoafrikanac sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6 (12:10)) i za korak se približio plasmanu u polufinale.

Anderson je bolje ušao u meč i prvi set ubedljivo rešio u svoju korist (6:3). Za to mu je bio dovoljan samo jedan brejk, koji je napravio u četvrtom gemu. Ubrzo je poveo sa 4:1 i rutinski ovaj period rešio u svoju korist.

Maraton je usledio u drugom setu. Rivali su čvrsto držali svoj servis do taj-brejka, a tamo ušli u dvocifreni obračun sa gemovima. Na kraju, strpljenje je izdalo Tima, koji je izgubio sa 12:10 i morao da čestita Andersonu.

U drugom duelu ove grupe, sastaju se Rodžer Federer iz Švajcarske i Japanac Kei Nišikori, dok najbolji srpski teniser Novak Đoković prvi meč „A“ grupe igra u ponedeljak (21) protiv Amerikanca Džona Iznera.

Osim Noleta i Iznera, u grupi „A“ nalaze se Hrvat Marin Čilić i Nemac Aleksandar Zverev, koji će na teren u ponedeljak od 15 časova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!