KAKVO IZNENAĐENJE: Evo šta je Bufon imao da kaže o Zvezdi!

Nije se drugo ni očekivalo od golmana njegovog iskustva.

Ređaju se reakcije posle sinoćnjih mečeva petog kola Lige šampiona, a jedna od zanimljivijih stiže i od Điđija Bufona, koji je sinoć sa PSŽ-om izborio pobedu nad Liverpulom od 2:1.

Ali, “Sveci“ još nisu obezbedili plasman u nokaut fazu takmičenja, a neočekivani problem mogla bi da im napravi Crvena zvezda u poslednjem kolu, 11. decembra na “Marakani“.

Liverpul i Napoli će takođe navijati za Zvezdu, uz želju da tim Vladana Milojevića napravi još jednu senzaciju pred svojim navijačima.

Bufon je svestan težine zadatka, iako bi Partižane mogla da zavara ubedljiva pobeda na “Parku prinčeva“ nad Zvezdom od 6:1.

“Crvena zvezda? Moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu, ići ćemo sa entuzijazmom tamo. Liverpul je izgubio u Beogradu, Napoli je remizirao, tako da neće biti lako.

Ako uradimo ono što moramo da uradimo, neće nam biti važno šta se dešava u Liverpulu. Kada vidim da možemo da računamo na Nejmara koji je tehnički monstruozan, na Mbapea, Kavanija koji ima snažan karakter, to mi daje nadu. A Verati nikada nije bio iznenađenje“, poručio je Bufon.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!