ŠTA KAŽETE NA OVO: Klop ima savet za sudije!

Nakon poraza od Pari Sen Žermena menadžer Liverpula nije previše mario da li će neko biti uvređen njegovim rečima, a svima je jasno na koga je mislio.

Konferencije za medije menadžera Liverpula po pravilu su zanimljive i pune materijala, pa tako ni sinoćna nije bila izuzetak.

Pisali smo jutros šta je najviše zasmetalo Jirgenu Klopu posle gostovanja Pari Sen Žermenu, ovo je samo nastavak priče o onome što se dešavalo na „Parku Prinčeva“.

„Mogao bih da kažem 500.000 stvari ali nijednu od njih ne želim da čitam u sutrašnjim novinama. Dobro, neću ih čitati, tako da mogu da kažem. Imate mozak, razmisilte i stavite na papir ili iskoristite mikrofon“, počeo je obraćanje Klop.

Nemac je bio revoltiran načinom na koji su fudbaleri Pari Sen Žermena doživljavali svaki kontakt sa njegovim izabranicima i što se zbog takvog ponašanja u fudbalu ne primenjuje sistem kažnjavanja javnom opomenom.

„Mnogo je stvari koje se mogu preduzeti, mnogo stvari. Moguće je dati žuti karton za sve. Kad god padnete a nije vam ništa dobijete žuti karton. Ponašate se kao da umirete a nije vam ništa. Čim ustanete sudija može da vam pokaže žuti karton. To je nesportsko ponašanje“, poručio je Klop.

Jasno je da se ova primedba odnosila na ponašanje Nejmara. Brazilac je mnogima iritantan zbog načina na koji se ponaša kada uđe u kontakt sa protivničkim igračem, bez obzira na to da li sudija dosudi prekršaj.

Neretko prvotimac Pari Sen Žermena urliče na terenu i kotrlja se kao da ga je udario brzi voz, a to je nešto što mnogima u svetu fudbala smeta i smatraju neprihvatljivim.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!