KRADU GA: Barselona DOVODI njega!

Barselona zna kako će da pobedi ogromnu konkurenciju.

Mladi štoper Ajaksa Matejs De Liht je svojim igrama u dresu kluba i reprezentacije privukao ogromnu pažnju brojnih evropskih velikana.

Timovi su spremili ogromne svote novca za ovog devetnaestogodišnjeg štopera, ali Barselona je pripremila ceo projekat kako da pobedi konkurenciju i da dovede De Lihta na „Nou Kamp“.

Katalonski klub je započeo „strategiju zavođenja“, a tehnički direktor Barselone, Erik Abidal je otputovao u Amsterdam kako bi lično razgovarao sa mladim defanzivcem.

Ernesto Valverde ne želi da propusti priliku da dovede ovakvog igrača, a pokušava da ubedi Holanđanina da za njega ne postoji bolji klub od Barselone.

Barselona je takođe razgovarala i sa agentom ovog mladog igrača, ali Mino Rajola je otvoreno govorio kako bi on radije video De lihta u dresu Juventusa.

Španski mediji prenose da će Abidal pričati i sa De Jongom, a Barselona je spremna za konkurenciju u vidu Juventusa, Sitija, Reala i PSŽ-a.

Takođe, izašle su informacije da je Ajaks postavio cenu za ovu dvojicu mladića, svesni da ne mogu još dugo da ih zadrže u svojim redovima.

Navodno, Ajaks traži 140 miliona evra za obojicu (75 miliona za De Jonga i 65 miliona evra za De Lihta).

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!