LIVERPUL: Znamo kako da IZDRŽIMO pritisak!?

Otkrio je i šta će im pomoći da izdrže pritisak sa tribina.

Na konferenciji za medije večeras su se novinarima u Beogradu obratili trener Liverpula Jirgen Klop i bek njegovog tima Endi Robertson.

Pomenuti fudbaler je u više navrata istakao svoju impresioniranost atmosferom koju prave Zvezdini navijači, ali se uzda u veliko iskustvo koje ima ekipa Liverpula sa brojnih evropskih gostovanja.

“Očekujem posebnu atmosferu, ovo je posebni stadion, ali imamo iskustva, igrali smo na sličnim stadionima i pre i oslanjamo se na to iskustvo.

Naravno, igramo prvi i ovo nam je šansa da osvojimo tri boda i zauzmemo prvo mesto i preuzmemo kontrolu, što je dobro, ali moramo da se koncentrišemo na protivnika. Prvo na utakmicu, a onda i na poslednje dve utakmice“, objašnjava Robertson.

“Dobro navijači, a tim? Napoli nije uspeo da pobedi?“, bilo je naredno pitanje novinara za Endija Robertsona.

“Mislim da će i tim biti drugačiji. Na Enfildu smo dali gol u pravom trenutku, bili smo na 100 odsto i ispalo je kako treba, ali znamo kako je Napoli prošao ovde i oni će sigurno imati to na umu.

Ipak, mislim da imamo kvalitet da osvojimo tri boda. Moramo i mi atmosferu da iskoristimo, znamo i mi kakav je ovde teren i taj čuveni tunel, ali moramo da se koncentrišemo na utakmicu i na teren“, izjavio je Robertson.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!