MAKSIMOVIĆ OBJASNIO: Uradio sam OVO zbog TOGA!

Preporodio ga Anćeloti.

Zbog pravila kluba, odnosno “naredbe“ da ne sme da se zadržava u miks zoni, defanzivac Napolija Nikola Maksimović nije dao izjavu za mnogobrojne srpske medije posle meča sa Crvenom zvezdom.

Uz objašnjenje i izvinjenje koje je uputio, Maksimović je samo prošao pored izveštača iz Srbije, kao i skoro svi igrači Napolija.

Međutim, dva dana kasnije, Maksimović je govorio za italijanske medije i jednim delom se dotakao utakmice sa svojim bivšim klubom. Tačnije, objasnio je zbog čega je bio besan.

– Svi smo bili besni i iznervirani zbog toga što smo primili gol u drugom poluvremenu. To se desi kada nam padne koncentracija i ne sme više da se dešava. Posle remija u Beogradu svi su pričali koliko je grupa teška, ali, evo, sada sve zavisi od nas – rekao je Maksimović.

Karlo Anćeloti je uveo promene u Napoli, a popravio se i Maksimovićev status u klubu.

– Njegovim dolaskom i ja sam se ponovo rodio. Doneo je kompletno novi mentalitet u klub. Od prvog dana pokušava da razgovara sa svim igračima pojedinačno. Svi želimo da uradimo nešto u plavom dresu i Napulj je pravo mesto ako želiš da budeš prvak Italije. Juventus ima bodovnu razliku, ali možemo da ih stignemo ukoliko trener i ekipa budu na okupu – jasan je Srbin.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!