NAPRAVIO IZBOR: Nejmar PAKUJE kofere!

Brazilac navodno prema informacijama „El Ćiringita“ priča o tome kao gotovoj stvari, ali mi bismo ipak ovo uzeli sa rezervom.

Španci su poznati po dimnim bombama, ali je novinar Đozep Pedrelol šokirao javnost informacijom da je Nejmar rekao prijateljima, ali i nekim članovima porodice da menja klub.

On ne samo da je nagovestio povratak u Barselonu, već je navodno rekao da je stvar završena i da se spremaju za povratak u Kataloniju posle dve godine.

Ne želi da pregovara sa Realom, to je navodno i saopštio ocu, pokajao se i sada veruje da bi ga Barselona primila nazad.

Katalonci bi da prodaju Dembelea, verovatno će otići i Rakitić, priča se i o odricanju od Albe, Vidala i još nekolicine igrača, prave prostor da vrate „bludnog sina“.

Oni bi morali da plate oko 220 miliona evra, koliko su i dobili za Nejmara, ali je sigurno da bi Brazilac morao da smanji platu, pa je ipak pitanje koliko su ove informacije tačne.

One se zasnivaju pre svega na glasinama, ali i najavama da UEFA neće popustiti i da će PSŽ morati da se odrekne zbog FFP jedne velike zvezde, kao i da su mnogo spremniji da se liše Brazilca nego Mbapea.

Šta će od svega biti videćemo, tek nema sumnje da nas čeka nova sapunska opera tokom leta…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!