TRINKIJERI DOVODI NJEGA: Stiže on DIREKTNO iz NBA!

Prema nepotvrđenim pričama i informacijama, crno-beli su pikirali potencijalno pojačanje

Svakog momenta se očekuje da se i ozvaniči rastanak Entonija Brauna sa Partizanom, bez da je gotovo odigrao i jednu utakmicu, jer se bivši član Lejkersa ne uklapa u zamisli novog trenera Andree Trinkijerija.

Ali umesto njega mogao bi da stigne drugi iskusni NBA igrač, ako je za verovati čaršijskim pričama i tvrdnjama na društvenim mrežama.

Eron Bruks, nekada velika nada Hjustona navodno je meta crno-belih kao potencijalno pojačanje, mada niko se o tome nije zvanično oglasio, niti trener, niti neko drugi iz kluba, već se uglavnom svodi na čaršijska nagađanja.

Preiskusni Amerikanac je vrlo dobro poznato ime široj košarkaškoj publici jer se radi o igraču koji je svojevremeno u dresu Hjustona dobio nagradu za košarkaša koji je najviše napredovao u NBA.

Tada je u dresu „raketa“ prosečno postizao 19,6 poena po meču. Ipak, neke povrede su ga omele da se još više nametne i dokaže, pa je usledila selidba po brojnim klubovima.

Bio je trejdovan u Finiks, pa je za vreme lokauta 2011. godine igrao za Guandong Sautern Tajgerse u Kini, potom se vratio u SAD i potpisao za Sakramento gde je otpušten u toku sezone. Usledio je povratak u Hjuston, ali ovog puta sa daleko manje značaja.

Potom je redom nosio dresove Denvera, Čikaga, Indijane, a trenutno je član Minesote, ali bez ikakve uloge u timu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!