NE VALJA: Zvezda NIJE USPELA da pobedi!

Sva dešavanja na meču u Nemačkoj ste pratili u „lajv blogu“ na Espresu

Crvena zvezda je pružila drugu najslabiju partiju ove sezone, posle one katastrofalno odigrane utakmice u Breši, sada su skoro istu takvu ponovili i u Nemačkoj protiv Ulma.

Domaćin je savlado šampiona Srbije 95:80 i naneo mu tek drugi poraz ove sezone u svim takmičenjima.

Kao nebo i zemlja delovala je igra Zvezde večeras i u utakmici protiv Cedevite recimo proteklog vikenda, a zakazalo je u potpunosti jedno od glavnih oružja – šut za tri poena.

Od prvog minuta su se mučili crveno-beli u napadu, nisu pronalazili prava rešenja, šut iz daljine nije išao, i bilo je samo pitanja kada će i odbrana početi da popušta, a to se desilo do kraja prvog poluvremena.

Jedini koji je pokušavao da razmrda ekipu bio je Ognjen Dobrić koji je očigledno bio jedini raspoložen za igru u timu, kako u napadu, tako i u odbrani, ali su zato svi ostali prilično podbacili, a posebno Regland i Beron, od kojih se ofanzivno više očekivalo.

Domaćini su znalački koristili svaku priliku koja im se ukazala usled grešaka gostiju i tako uhvatili i ritam koga su se držali do samog kraja utakmice.

Dobrić je bio najefikasniji u timu Zvezde sa 21 poenom, a kako su igrali ostali dovoljno govori da je uz njega jedini još dvocifren bio Perperoglu sa 10 poena.

U pobedničkoj ekipi izvanredne partije Evansa sa 23 poena i bivšeg partizanovca Patrika Milera sa 20, Grin je postigao 16, a Rajnhard 11 poena.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!