NEVEROVATNO: Šta je to Miloje URADIO!?

Vladan Milojević je preporodio Crvenu zvezdu i dao joj neki novi sjaj.

Crvena zvezda je u ovom milenijumu bila neuspešna u Evropi, možemo to slobodno reći, ali je u junu 2017. godine na klupu seo Vladan Milojević i promenio čitavu situaciju iz temelja.

Trener iz Aranđelovca koji je karijeru gradio i u Grčkoj doneo je sjajnu atmosferu u svlačionicu Crvene zvezde, skromnost, ali i disciplinu u odbrani koja je, ispostaviće se to u današnjem fudbalu, najbitnija za veliki uspeh.

Nekada je Crvena zvezda često primala golove od prosečnih ekipa u Evropi na svom stadionu, a danas je to totalno drugačija situacija, Milan Borjan i odbrana aktuelnog šampiona Srbije može da se pohvali da je mreža bila prazna u mečevima protiv Liverpula i Napolija koji u svojim napadima imaju fudbalske aždaje.

Znate li koliko je utakmica Crvena zvezda igrala na svom terenu u Evropi otkako je stigao Vladan Milojević u klub? Ukupno 14 do sada, a ono što zadivljuje, jeste činjenica da je primila samo 4 gola!

Niko, pa ni Liverpul, Arsenal, Krasnodar, Keln, Napoli, Salcburg, Partizan i ostali, nisu uspeli da postignu dva gola na „Marakani“ od dolaska Vladana Milojevića.

Da, dobro ste pročitali, Crvena zvezda je igrala 14 utakmica u Evropi, 27 utakmica u domaćem prvenstvu i jednu utakmicu u Kupu Srbije i niti jednom se nije desilo da neko postigne dva gola na stadionu „Rajko Mitić“.

Fenomenalan učinak.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!