PODCENIO ZVEZDU: Anćeloti REKAO ovo!

Crveno-beli gostuju u Napulju u sredu.

Fudbaleri Napolija dočekaće u sredu Crvenu zvezdu u petom kolu C grupe Lige šampiona, a u poslednjoj proveri Napolitanci su razočarali svoje navijače pošto su remizirali bez golova sa poslednjeplasiranim Kjevom. Takvim rezultatom nije bio zadovoljan ni trener Napolija Karlo Anćeloti, a posle meča je igru Kjeva uporedio sa onim što će po njemu igrati i Crvena zvezda u sredu.

– Ova utakmica je bila dobar test kako bismo razumeli sa čime ćemo se suočiti u duelu sa Zvezdom. Očekujem da Beograđani imaju sličan pristup kao Kjevo, tako da ovaj meč može da nam bude koristan. Sada nismo igrali u dovoljno visokom intenzitetu – rekao je Anćeloti posle remija sa Kjevom.

Glavni razlog izostanka pobede protiv fenjeraša, za Ančelotija, je slab pristup i malokrvnost njegovih igrača, ali i defanzivna taktika Kjeva.

– Bili smo previše bledi u svemu što smo radili, od kreiranja napada do odbrane. To je omogućilo rivalu da svoju defanzivnu taktiku sprovede u delo. Ipak, već smo arhivirali ovaj meč, nema svrhe sada se osvrtati – jasan je bio Anćeloti.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!