PRESEKAO JE: Teodosić ODLUČIO ovo!

Kapiten Orlova ni ove sezone ne dobija previše prilika u Klipersima.

Bio je gazda u Evropi, borio se za titule i trofeje, ali ni u drugoj sezoni u NBA Miloš Teodosić ne dobija šansu u L.A Klipersima da pokaže koliko zna i šta može. Trener tima iz El Eja, Dok Rivers ni ove sezone ne ukazuje preterano poverenje kapitenu reprezentacije Srbije. Teo u proseku provodi deset minuta na parketu i ima učinak od 2,9 poena, 2,2 asistencije i 1,8 skokova po meču. To su sasvim jasni razlozi koji su doveli Teodosića u situaciju, po sopstvenom priznanju, jedva čeka odlazak iz SAD.

– Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na manju minutažu, ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone- rekao je Teodosić za Glas Amerike.

Potom je usledilo pitanje vezano za nastavak karijere u SAD:

– Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako… više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo, rekao je Teo, koji je potom propisno obradovao navijače reprezentacije Srbije:

– Sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju izboriti plasman na Svetsko prvenstvo -istakao je Teodosić i tako potvrdio da će biti deo srpskog tima koji će zaigrati u Kini.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!